Yoga Retreat Turkije met Alexander De Waele

Van zondag 31 mei tot en met zondag 7 juni 2015 nemen Alexander (yoga) en Annick (organisatie) jullie mee op Yoga avontuur naar Turkije!
Alexander geeft inmiddels zo'n 5 jaar les bij Yoga on Call, en begeleidt je op vakkundige, nuchtere, humoristische wijze door de yogahoudingen. Zijn lessen zijn een ware traktatie voor lichaam en geest. Of je nu opteert voor een actieve Vinyasa Yoga of de zachtere varianten zoals Relax,Renew & Yin Yoga, bij Alexander ben je altijd welkom!


Zalig genieten in Turkije! Iedere dag wakker worden met een prachtig uitzicht op de Azmak rivier, een heerlijk temperatuurtje van zo tussen de 20 en de 30 graden, een prachtig uitzicht, zuivere lucht, heerlijke vegetarische maaltijden én natuurlijk yogalessen van de enige échte Alexander!

We beschikken over een yogashala (overdekt en met planken vloer) met zicht op de rivier. Het hotel bevindt zich op 5 min. wandelen van het strand. Er zijn 6 SUP boards gratis ter jullie beschikking. Je kunt dus zo vanuit het hotel de rivier op!

Er zijn tal van excursies mogelijk, bv. naar de nabijgelegen stad Marmaris of een dagexcursie met de boot naar Cleopatra eiland met verschillende stop in mooie baaien en bezoek aan het amfitheater.

Alexander begeleidt je dagelijks doorheen 2 yogasessies. In de ochtend een actieve sessie van twee uur en in de late middag een zachtere, meer passieve les van anderhalf uur. Hij put uit zijn uitgebreide yogarepertoire en zal je dagelijks verrassen met een combinatie van Vinyasa Yoga,Yin Yoga, Relax & Renew én niet te vergeten de plezante Partner Yoga! De lessen zijn toegankelijk voor level 1-2-3 maar voor level 1 toch graag een ervaring van een 10-tal lessen.

Info en inschrijven kan je via de website van Yoga On Call .

Namasté!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten