Momento Flamenco

Altijd een 'momento' om een flamenco wist-je-datje aan te kondigen. En zeker als het over Eva gaat!
Eva Verbruggen is een schitterende, vlaamse lesgeefster en danseres, die nu woont en werkt in het mooie Sevilla. Zij treedt daar ook regelmatig op en geeft met plezier en passie haar kennis door. Ook aan ons als zij dan af en toe eens in Gent vertoeft, of in Antwerpen. Haar duidelijke en inspirerende manier van lesgeven zorgt voor inzichten die je zéker in je verdere dansleven kan blijven gebruiken!
Volgende week komt Eva terug naar België met een eigen flamenco voorstelling in het gezelschap van Cristina Soler, Laura Castro en Gori Mazo. De voorstelling gaat door in Theater Tinnenpot in Gent en in de Vlasbloem in Nieuwkerken-Waas ( dichtbij Sint-Niklaas ). Tickets zijn 18 euro, reductie voor groepen is bespreekbaar.


'Momento Flamenco' is een gevarieerde voorstelling met een flinke dosis krachtige flamencomomenten. U wordt meegenomen doorheen verschillende zangen en dansen, soms uitgelaten vrolijk, dan tragisch fel en uitdagend. Verwacht een oprechte en persoonlijke vertolking van dit viertal. Een mooi samenspel van een verrassende flamencogitaar, indrukwekkende flamencovocals én een gracieuze danseres met vurig ritme in de benen en voeten! Olé!

* Heb je nadien nog zin om een workshop te volgen met Eva? Schrijf je dan nog snel in op zat 24/10 en zon 25/10 in de flamencoschool Lunar in Deurne, bij Tamara Dewispelaere.

  - 13.30 tot 14.45 uur : Siguiriyas ( gevorderden )
  - 15.00 tot 16.15 uur : Fandangos ( vanaf 4 jaar danservaring )
  - 16.30 tot 17.45 uur : Guajiras con abanico ( vanaf 6 jaar danservaring )

  - prijs : 37 euro/ niveau

* Website Eva : http://evaverbruggen.com 

* Keep calm and stay a compas *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten