Gratis Kundalini yoga én lezing met Goedele Leyssen




Ondertussen voel ik me al een beetje thuis in de wereld van Kundalini, ik hou er altijd een super gevoel van over nà de les - én de dagen erop ook nog - ik kan het natuurlijk iedereen aanraden. Misschien is het iets voor jou of misschien net niet...er zijn tegenwoordig zoveel yoga-stijlen op de markt, eigenlijk kun je best zoveel mogelijk stijlen uitproberen om te voelen wat er best bij je past. 
Op zaterdag 24 oktober kun je tijdens de opendeurdagen van de Standaard Boekhandel, in de winkel van het Sint-Baafsplein, Gent, terecht voor een gratis les Kundalini yoga met Ineke Van Nieuwenhoven. Een corner met 25 matjes zijn beschikbaar, gewoon komen is de boodschap. Inschrijven is niet nodig. First come, first serve! 
Aansluitend komt Goedele Leyssen een woordje uitleg geven over haar nieuw boek ' Balans ', met een bijhorende signeersessie!  

Verder staat die dag bij Standaard Boekhandel, Sint-Baafs, alles in het teken van yoga en kun je er dus terecht voor een brede selectie aan yogaboeken. Diegene die de les komen volgen krijgen bovendien een leuke goodiebag mee naar huis!

* What ever you decide to do. Make sure it makes you happy! *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten