Bergen 30

Daar wij deze zomer onze 2de bergreis ondernemen zijn er paar conclusies gevallen bij het bepalen van onze outdoor-uitrusting. Op zoek dus naar tijdloos, functioneel en duurzaam! En om te beginnen met de rugzak voor mijn partner!
Nà een grondige research is de keuze gevallen op de dagrugzak van Fjäll Räven, model Bergen 30L.


Een ideale dagrugzak voor wandelingen maar ook voor zwaardere oudoor-activiteiten. Wij hebben gekozen voor de zwarte versie maar hij bestaat ook in het rood, blauw en kaki.


Het is een waterdichte rugzak met rolsluiting (grote opening) aan de bovenkant, met tevens een uitneembare binnenzak waarin een apart compartiment voor de laptop. Deze zak is vastgehecht met velcro. Het draagsysteem is ventilerend, aan de zijkanten zijn er stretchzakken voor de drinkfles en aan de voorkant is er een stretchzak, groot genoeg voor een helm.  De heupriem heeft een ideale breedte en is voorzien van handige zakjes om de meest praktische kleine dingen in op te bergen. Ook handig is de bevestiging voor de wandelstokken.


Deze rugzak kan ook voor dames maar let wel, dit moet je zeker uitproberen, want dames hebben over het algemeen smallere schouders...sowiso laat je je best adviseren door de juiste persoon in de juiste outdoorshop want een slechte rugzak is later een slechte rug!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten