Te Voet

Het is altijd een beetje zoekwerk om onze zomerreis iedere keer anders en specialer te maken dan de vorige jaren...Nà vorig jaar een 'te' hete zomer in la bella Italia, waarin de steden het warmst waren, en de grote vliegproblemen wilden we het nu over een andere boeg gooien...althans ik, maar gelukkig was de rest van de familie het er ook mee eens.
Na 100 keer de brochure van Te Voet te hebben bekeken viel plots de keuze op een 'gezins' wandelvakantie in Zwitserland. De titel 'wandelen en welness' sprak mij natuurlijk geweldig aan !
Ik had nu wel al veel postieve reacties gehoord van Te Voet en had er alle vertrouwen in.
Het is dan ook een hele toffe vakantie geworden met mede ook dankzij onze persoonlijke gids die een grote motivatie was voor de kinderen en ook voor ons. Alles was goed georganiseerd, van slapen tot eten en drinken...Er zijn natuurlijk ook dingen waar je zelf voor moet zorgen, maar alles verliep prima en iedereen hielp elkaar, het was dan ook wel een toffe groep!
Wij behoren dus nu ook tot de Te Voet fans en denken zeker na om volgend jaar weer zoiets te doen...

www.tevoet.be








1 opmerking:

  1. Bedankt voor de positieve evaluatie van de reis. Ook ik heb er enorm van genoten. Prachtige bestemming en een hééél fijne groep ...

    Jan de gids

    BeantwoordenVerwijderen