Gemmipass - Daubensee - Berghotel Schwarenbach

Onze 2de grote wandeling vertrekt aan de Gemmibahn die u meeneemt naar boven,met een prachtig zicht over Leukerbad, voor een rondwandeling rond de Daubensee.
Dit is volgens de Jan ook een lichte wandeling met een zogezegde wandeltijd van 3u25. De wandeling begint vlak maar er zitten ook wel een paar stijgingen tussen. En natuurlijk stoppen wij ook wel eens een paar keer om te genieten van de omgeving.
We moeten wandelen naar een hutje zegt Jan...maar dit hutje is wel een supermooi berghotel met een gezellig terras en restaurant.  We zitten op 2060 m hoogte , een woest berglandschap maar een mooie plaats om te picknicken. En weer valt mij op dat alles er superproper is in het berghotel ,volgens de vele mensen die er aanwezig zijn én naar het sanitair moeten.
Jan heeft zijn gps mee voor de kinderen die de route zullen volgen, zo is het voor hen ook educatief en ze vinden dit natuurlijk super ! Eindelijk is het allemaal goed aangeduid en moet je het pad volgen die gemarkeerd is met wit-rood-wit, terug naar de Gemmibahn.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten