Daft Hotel

Daft hotel, gelegen en tevens ook verscholen in de Belgische Ardense bossen van Malmedy is onze nieuwe verblijfplaats voor 1 weekje verdiende zomervakantie. Het was ondanks de pijnlijke situatie van de overstromingen in de provincie Luik een vakantie met een dubbel gevoel. Maar na de up-dates van het hotel zijn we toch vertrokken en scheen voor ons zelfs de zon. De uitstapjes waren het stappen waard, want wat een mooie streek, én de komst van onze vrienden voor de laatste 3 dagen was natuurlijk de max om eens samen te genieten in deze mooie omgeving.
Het hotel-concept van Daft is uniek in zijn genre. Het is niet enkel een plaats om te overnachten, maar ook een muziek hotel met een fantastische opname studio én een super locatie voor optredens en kleine festivalletjes. De tuin is heel erg groot, met veel ligzetels overal verspreid, een honestybar, een binnenzwembad met sauna, een home-cinema, een zonneterras... plaats genoeg om u zeker een corona veilig gevoel te geven. Wij sliepen in het hotel (family-room) maar je kan er ook aan glamping doen in de prachtige yurts. Of een combinatie van beide :)
Bij slecht weer is het aangenaam vertoeven in de mooi ingerichte 'scandinavische stijl' supergezellige binnenruimte, of beneden in de vinyl-corner plaatjes opleggen. Want ja hier staat natuurlijk alles in het teken van de muziek. Maar ook in het gezellig samen zijn in een een super relaxte, chille sfeer. En trouwens ook nog eens een dikke pluim voor het super vriendelijke personeel, niets was hun teveel moeite om het ons als gast zo comfortabel mogelijk te maken! Merci beaucoup :)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten