Let's go retro!



Het is wéér zover! Naar jaarlijkse gewoonte is het 'retro' dag in de kringwinkels, dit jaar op zaterdag 12 maart. Heel wat kringwinkels pakken uit met hun coolste, origineelste en hipste retro, aan natuurlijk héél betaalbare prijzen! Keuze genoeg want over gans Vlaanderen doen alle provincies mee. Een overzicht kan je vinden op www.dekringwinkel.be, en ik denk dat je er best vroeg genoeg bij bent. Ik heb alvast 2 winkels in regio Gent geselecteerd om te gaan bezoeken en dat zijn :

* Tarbotstraat 21 : die hebben authentieke vintage speelgoed, meubelen, huisraad en decoratie uit de jaren '50, '60 en '70. Vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur ambiance met de Vinyl-mobiel.

* Pijnderstraat 52 / Dampoort : daar hebben ze dan elektro uit de tijd van toen, retrokledij voor jong en oud, ook meubelen, huisraad en decoratie uit de jaren '50, '60 en '70, en van 13.00 uur tot 16.00 uur is er een gratis vintage kapsalon.

Je kan ook meedoen aan de retrowedstrijd op  www.dekringwinkel.be/retro, maak een knappe foto van jezelf met een hippe retrolook en win een retrofiets op maat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten