Himalaya 29°N-81°E by Cîme

Valies of rugzak al aan het inpakken? Vergeet dan zeker niet de Himalaya créme van Cîme!
Ik heb die deze week al grondig uitgetest op een pijnlijke nek en rug door airco-omstandigheden en ik kan het zeker aan iedereen aanbevelen. De verzachtende en herstellende balsem is goed voor dagelijks gebruik maar is tevens een uitstekend medicijn tegen allerlei kwaaltjes en/of ongemakken dat je op reis kan overkomen.


De 50 ml tube bevat 7 essentiële oliën zoals : wilde muntolie, kamille, gemberolie, palmarosa olie, Rhododendron Anthopogon, wintergroenolie en jeneverbesolie en chiuri boter uit de Himalaya.
Deze mengeling is goed voor : een geïrriteerde huid, vermoeide spieren en stijve gewrichten, kloven, schrammen, insectenbeten of blauwe plekken, om vrijer te ademen en bij vermoeide voeten, en ook om de spieren op te warmen als voorbereiding op krachtinspanningen. Een aanrader dus voor de EHBO-kit!

De geografische coördinaten 29°N-81°E verwijzen naar het Nationaal Park van Khaptad in Nepal, een ongerept nationaal park in west Nepal, bekend om zijn uitzonderlijke schoonheid en botanische rijkdom. Toch niet onbelangrijk om dit nog even te melden.

De créme is verkrijgbaar bij Origin'O of op de website van Cîme.


                                            * Honestly beautiful by Cîme *

  with respect for man and nature!

En vooral een goeie reis en zomervakantie aan ieder!



Geen opmerkingen:

Een reactie posten