B&B Summertime

Zomer 2020... De Corona-cation summer heeft bij heel veel mensen voor onrust en frustatie gezorgd qua reisplanning die al voor een tijdje vast lag. Ook wij deelden mee in die onzekerheid omtrent onze zomervakantie, niet omwille voor onszelf maar vooral als je een gezin bent én uw kind (eren ) uitkijken naar een welverdiende vakantie nà een gans schooljaar. Als ouder probeer je een goeie vakantie-mix te maken voor groot én klein, plan A werd plan B... een ganse week naar zee :) Voor mij geen moeilijke beslissing, ik had tijdens de lockdown mijn 'zeetje van Koksijde' enorm gemist én had natuurlijk al een nieuw vakantieplan klaar liggen... B&B Summertime here we come!




Deze parel van de Westkust is rustig gelegen in Koksijde-Dorp, op 20 minuten stappen richting strand. Gastvrouw Suze is een echte Scandic-fan, met als gevolg een prachtig ingerichte woonst met veel wit en hout, zetels met schapenvelletjes, kaarsen, boeken, alles is tot in de puntjes gestyled... hier kan je je echt laten onderdompelen in de 'nordic-living'! Zelfs in winter kan je gezellig genieten van de open haard... gezelligheid troef! #hygge




Naast de gemeenschappelijke living is er een mooie, grote open keuken die tevens ook de onbijtplaats is voor de gasten. De ontbijttafel met honger verlaten? No way... Suze zal zeker zorgen dat er u niets tekort komt. Het ontbijt is een kleine brunch en de left-overs kan je opsparen in de frigo - je krijgt als gast een plaatsje in de frigo - en opeten bij lunchtijd of meenemen als picnic.





De 3 gastenkamers in de duplex verschillen in grootte. Wij sliepen in de familie kamer, dit is met een gezellig buitenterrasje, dan heb je de standaard 2 persoonskamer én als kers op de taart heb je op zolder de 'suite' met een prachtig vrijstaand bad... 

Bij avond kan je ook nog altijd nagenieten in de gezellige tuin van Suze en Guy. En dat doen we zeker als we zien dat er een zwembad staat :) Suze heeft alles zoveel mogelijk Corona-proof gemaakt en na wat duidelijke afspraken kunnen we gelukkig ook wat plonsen in het water... niets is teveel gevraagd aan Suze, het is een vrouw uit de duizend... ik koester dan ook onze babbelmomentjes én die waren er genoeg als je daar 1 week verblijft.





Deze parel is trouwens ook geschikt om af te huren met een grote groep vrienden of familie tot 10 personen en volledig kindvriendelijk ingericht, van traphekjes tot babybedjes...én het regelen van een babysit :) Ooh die Suze denkt gewoon aan alles!






Geen opmerkingen:

Een reactie posten