CityCycling.Gent

Gent heeft een nieuwe fiets'gids' én dat mag geweten geworden! Met plezier zet ik onze vriend Tim Van Damme in de bloemetjes want na een loopbaan van 25 jaar in verschillende bedrijven gaat hij nu voor zijn droom en fietspassie in onze stad Gent... Geboren en getogen Gentenaar Tim kent de stad van binnen én van buiten en is bij uitstek de ideale 'guide on wheels ' om zijn kennis en info met jullie te delen. Als gediplomeerd sommelier kent hij natuurlijk ook de betere eet - en drink hotspots, de ideale combo toch want van zo een toer krijg je wel dorst natuurlijk :)  Geen gedoe met reisgidsjes op de fiets, boek 1 van de vaste 4 fietstoeren, of vraag gerust voor een programma op maat met passende belevingen voor een weekend met vrienden of familie of voor een toffe teambuiding. CityCycling.Gent zorgt gewoon om stressvrij deze vree wijze stad te ontdekken... én toerist in eigen stad op een zonnige zondag, niets is leuker om dan door uw eigen stad te kuieren om nieuwe plaatsjes te 'her'ontdekken.




Tim heeft ook gezorgd voor supercoole comfy stadsfietsen van het Spaanse merk Orbea,de Urban Katu beschikbaar in verschillende kleuren en voor iedereen geschikt. Er zijn ook 2 damesfietsen met een kinderzitje achterop, 2 kinderfietsen voor kinderen van ongeveer 1m50 en de leeftijd van 10 jaar zijn. Voor gezinnen start de toer wel om 10.00 uur daar het dan nog rustig in de stad is én er zijn natuurlijk ook zoekopdrachten in petto!




De toers gaan altijd door ook bij regen, er zijn regencapes voorzien en Gent heeft genoeg kerken en hidden gems om in te schuilen... of een wijnbar :)  Tot op 24h op voorhand kan je steeds uw reservatie wijzigen. Enkel géén terugbetaling als je niet komt opdagen of te laat komt...



Op  de site staan 4 begeleide fietstochten, privé-tochten kunnen vanaf 8 personen. Gebruik van eigen fiets is ook toegestaan, met aanpassing van prijs, wel even melden op voorhand.



Wij zijn alvast fan, ook omdat we weten dat Tim een supergezellige persoon en vlotte prater is met een echte sappige Gentse tongval! Alvast veel sukses, wij fietsen binnenkort zeker mee :) Jullie toch ook!




* Een tourtje Gent kado doen? * 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten