Mommy & Me

De ' Me, myself and daughter ' fotoshoot van mei 2013 heeft bij deze een waardige opvolger! Het heeft wat puzzelwerk gekost om de geplande datum - die in het water viel door de regen - opnieuw in te boeken maar het is ons gelukt. Deze fotoshoot was dus bestemd voor moederdag, ik ging die dan natuurlijk ook posten op de blog tegen 14 mei... maar het is toch een beetje alle dagen moederdag hé...:) Fotografe Tini had een mooi locatie in gedachte, nl. het Gentbos, waar wij trouwens nog nooit geweest waren... shame on us, want het is er écht wel prachtig!







14 jaar ben ik nu al mama...het doet wat met een mens... lopen, springen, vliegen, dansen, vallen én weer opstaan... Kleine kindjes, kleine zorgen. Grote kindjes...grote zorgen...als ouder moet je enorm flexibel zijn in het groeiproces van uw kind én tevens ook voor jezelf zorgen, zowel mentaal als lichamelijk. Niet altijd evident, hoeveel boeken je er ook over kan lezen, volg zoveel mogelijk uw gevoel en raad van uw dierbaren. Iedere leeftijd heeft zijn verhaal, soms vallen er traantjes maar gelukkig ook héél veel lachertjes! 





* Meisjes zijn 't allermooist op aard, niets dat hun schoonheid evenaart, zeg dat Van het 
Groenewoud het gezegd heeft! * 




Deze mini-sessie kwam tot stand dankszij Tini Cleemput. Hou haar FB-pagina in de gaten voor nieuwe themasessies of je kan ook een volledige shoot boeken. 




Mercikes Tini! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten