CityZine & Puur Gent

CityZine alom bekend voor hun leuke, gratis stadsgidsjes zet op 5 mei én 6 mei i.s.m Puur Gent de Gentse winkels, hotspots, musea, eethuisjes in de spotlights!


Feest in Gent dus met dit 2-daags shopping -en eetfestival met veel activiteiten en tal van speciale acties bij de locale handelaars. Maar ook kunst en cultuur wordt in de kijker gezet want Gent is Gent niet zonder muziek en dans... én... volgens de recente weersvoorspellingen zou er veel zon van de partij zijn... dus dit weekend wordt ideaal terrasjesweer! Super voor dit leuke evenement :) Joehoew!


Haal uw unieke totebag - gevuld met Gentse goodies - en uw festivalplan, met uitgestippeld routeparcours, af in de inkomhal van NEST ( oude stadsbieb aan de Zuid ) en duik met veel enthousiasme de stad in!


Puur Gent viert feest op zondag 6 mei voor het 1-jarig bestaan van Shop-op-Zondag, dus dubbel feest én vergeet vooral niet te genieten!


Dit filmke van de 1ste editie van het CityZine Go Local Festival kan u al misschien een beetje in 'the mood' brengen! :)

* Some kind of wonderful! * 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten