Cat Tipi Design

Toen wij eind december 2017 een warme oproep kregen van Delphine Courier voor de  Cat Tipi launch via kickstarter moesten wij echter niet te lang nadenken :) Natuurlijk doen wij mee! Als ware cat-lovers met al een Cat Cube in huis - blogpost april 2017 - waren wij nu ook alweer enthousiast over de tipi... wij hadden die trouwens al eens gespot bij DreamCatchers in Gent én vroegen ons dan al af wanneer die op de markt zou komen. Et voilà!


En niets is natuurlijk minder leuk om dan als 1ste de Cat Tipi in huis te hebben :) Vorige week kregen wij dus het leuke bericht dat de tipi staat te wachten op ons met nog extra leuke attenties voor onze Zorra... miauwkes!


Elke tipi heeft een wand, kartonnen bodem, gebruiksaanwijziging - niet moeilijk - en is flatpack verpakt. Je kan ook kiezen uit 3 kleur patronen.


Schattig toch hé onze Zorra was al direct curieus om dit eens uit te testen :) Ik weet niet hoe het ondertussen is gesteld met de verkoop ervan in bepaalde winkels maar je kan ze zeker al kopen op de site van : www.designforpussies.com of eens gaan checken in het kattencafé DreamCatchers in Gent daar zij alle leuke bijdragen kunnen gebruiken!

* cat aproved - 100% Belgisch - eco friendly - nice design *

En dank u wel Delphine voor de goeie service!

Wie meer wil weten over het ondernemerschap kan Delphine ontmoeten op het Startfest , 29.03.18 in Nest, 9000 Gent.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten