Cat Cube Design

Eindelijk kan ik mijn artikel maken over de Cat Cube! Na 3 maanden heeft onze Zorra beslist om er toch eens in te gaan :) Halleluja! En... ik moet er dan nog eens bij vermelden dat het geen haar scheelde of ik had de Cat Cube teruggebracht naar de winkel of doorverkocht aan een andere kattenbaasje.


Het huisje bestaat uit karton en de 3-hoekige structuur zorgt voor een stevige constructie, afgewerkt met zeefdruk van 3 patronen : munt, wit en vanille ( is deze van ons ). Een leuke, mooie, design woonst dus voor onze lieve poes én made in Belgium door catlover designer Delphine Courier.



De Cat Cube bestaat uit gelijkzijdige driehoeken met een platte bodem, 1 inkom en 2 kijk- en speelgaten. Zoals je ziet op de foto is dit het kijkgat onderaan,  maar er is ook nog een kleiner aan de andere zijde bovenaan. Dus ze kunnen u op ieder moment in de gaten houden...miauwkes!


De Cat Cube is te koop in flatpack, en met de bijhorende gebruiksaanwijziging heel gemakkelijk te maken. De afmetingen open zijn : 1540 mm x 900 mm. En kost 39.50 Euro.



* Home is where the cat is * 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten