De P van Puistjes

De één heeft er veel, de ander heeft er weinig....er staat ook niet echt een leeftijd op, maar...het begint jammer genoeg al op jeudige leeftijd, gepaard met die miserabele hormonen!
Ik heb er gelukkig geen last meer van, alhoewel er soms wel eens 1 durft te piepen :) maar bij mij krijgen ze gewoon de kans niet, daar ik op de juiste momenten reinig. Dit wil zeggen : 's morgens én 's avonds, alle dagen, met de juiste producten!  Op jonge tienerleeftijd is dit niet zo evident maar het is wél nodig als je er last van hebt. Een jonge tiener in onze familie - die van die lastige, pijnlijke, hormonale puistjes kreeg - heb ik na een kleine research kunnen behelpen met het Anti-Blemish solutions 3-stappen systeem van Clinique. Er bestaan veel producten op de markt, maar Clinique maakt toch weer het verschil. Na amper 1 week van intensief gebruik van de mini-starterskit, gekregen in het schoonheidssalon Manacor, was de tiener verlost van die lastige puistjes!



Het 3-stappen systeem is dus volledig getest en goedgekeurd en heeft ondertussen zijn plaats in de badkamer gevonden. Natuurlijk is dit niet de evidentste manier voor een tiener, maar alles went en verloopt vlot na een tijdje. En als je weet wat het resultaat is, dan doe je dit gewoon met véél plezier!
De gewone starterskit kost 34 euro en bevat een milde, schuimende gezichtsreiniger, een exfoliërende (poriën vrij maken) lotion en als laatste een vetvrije moisturizer die de puistjes onder controle houdt. De produkten zijn natuurlijk allemaal apart verkrijgbaar. Wat ook handig is voor thuis is de zeep bar in plaats van de foam. De foam is vooral praktisch om mee te nemen op reis.

Voor alle duidelijk, op het 3-stappen anti-blemish systeem staat géén leeftijd! Maar vraag wel raad aan de juiste persoon want iedere huid is anders.

* Happy girls are the prettiest! *

Geen opmerkingen:

Een reactie posten