Upstairs

Daar gaan we weer... eventjes weg én toch dichtbij... met de trein naar Oostende! De 'Koningin der Badsteden' altijd al één van mijn favorietjes geweest. Als jong meisje van Koksijde was Oostende voor ons de 1ste grote stad om te shoppen én naar de cinema te gaan :) De badplaats met een beetje een hoek af, met vele Engelse 'zatte' toeristen, met het bijzondere karakter van de bevolking maar met een unieke charme van weleer... Maar er waait al een tijdje een nieuwe, frisse zeewind door Oostende én die gaan wij eventjes opsnuiven. Je kan veel veranderen in een stad, maar toch blijft Oostende die sfeer, zijn eigenheid voor mij behouden. Ondanks de voorspelde regenbuien hebben we onze 'wandel'plannen wat moeten aanpassen, maar als ex-kustbewoner lieten wij dit niet aan ons hart komen!

The place to be om te slapen was het voormalige Royal Astor die nu het hippe Upstairs Hotel geworden is sedert 2018. Het hotel heeft een industriële look gekregen, beetje New York-style, maar met democratische prijzen zonder in te boeten aan comfort. Het hotel is gelegen in een zijstraat van de zeedijk op 200m van Casino Kursaal en op 15 minuten wandelen van het station.




De Lounge is heel gezellig en warm ingericht, lekker chillen met een goed boek of met een drankje, je laten glijden door de gele Tube of je eens goed laten gaan aan de kicker - en / of ping-pong tafel... je hoeft er zelfs geen hotelgast voor te zijn, iedereen is welkom :)

Het ontbijt is optioneel... maar bij deze een 'must'! Een uitgebreid ontbijtbuffet om van te smullen...alles vers!
Laat het maar regenen buiten want hier bij al dat lekkers schijnt alleen de zon!



* Upstairs Playlist on Spotify * 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten