Lapland @Zuiderhuis

Al altijd willen weten hoe het nu zit met Lapland en de Sami?  Dan kan ik jullie ten zeerste een infoavond in het Zuiderhuis aanraden. In mijn geval was dit in Gent maar dat kan natuurlijk ook in Antwerpen. De Lapland-specialist van dienst is Frank Neels en vertelt je alles over Lapland in geuren en kleuren!


Het Zuiderhuis is een 100% Belgische reisorganisatie waarmee wij en onze vrienden al een paar wandelvakanties hebben ondernomen. Alles is altijd goed georganiseerd, ze werken ook altijd samen met kleinschalige hotels op mooie locaties en bieden je heel veel persoonlijk advies aan vanuit eigen ervaring.


Lapland biedt zowel in de winter als in de zomer een hele waaier aan avontuurlijke en leuke activiteiten aan, maar de infoavond waar ik naartoe ben geweest was nu over winters Lapland. Of je nu individueel, in groep of met het gezin naar Lapland wil, alles is bespreekbaar... en men wist mij ook te zeggen dat er al boekingen gebeurd zijn voor krokus 2018... zolang er nog sneeuw is...

Dus... als Lapland op uw bucket-list staat en je wil graag meer weten over de ligging, de geschiedenis... probeer dan zeker te gaan naar de gratis infoavond. In Gent is er nog 1 gepland op dinsdag 5 september. In Antwerpen op donderdag 29 juni  en donderdag 7 september. Nog even melden dat Frank héél boeiend kan vertellen!

* See the northern lights * 

1 opmerking:

  1. Hartelijk dank voor deze schitterende review, Sybilla! Much appreciated!

    BeantwoordenVerwijderen