Kids en Tiener Yoga-on-call

Bij Yoga-on-call zijn er momenteel 2 lessen kids yoga en 1 les tiener yoga. Behalve de kids les op zaterdagochtend is het aantal aanwezige kindjes/tieners niet voldoende om deze lessen op lange termijn te blijven aanbieden. Wat héél jammer zou zijn voor o.a onze dochter, want die gaat super graag naar de yoga (zoals haar mama :) ) en zou het natuurlijk heel graag verder willen doen. Wij vonden dit een goed ideé op de woensdagnamiddag maar er zijn helaas niet veel kindjes aanwezig....
Als dit zo blijft zullen de lessen afgeschaft worden, en dat betekent dat er in Gent dan vrijwel geen aanbod meer is....en raar maar waar, is de vraag wel groot!


Kids yoga is voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De verschillende oefeningen vergroten en verfijnen de verbeeldingskracht, het inlevingsvermogen en het lichaamsbesef. De spieren en gewrichten worden soepel en sterk, en door spelend op ontdekking te gaan worden alle zintuigen geprikkeld. De aandacht voor de ademhaling helpt om van inspanning over te schakelen naar ontspanning.


Yoga voor tieners is van 12 tot en met 18 jaar. Als tiener maak je op relatief korte tijd veel veranderingen door op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als sociaal vlak. Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en je wordt je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.


Kijk op de website voor de lestijden en alle praktische info, inschrijven is niet nodig. Kom gewoon af voor een proefles!

Zie ook verwante blogartikel oktober 2013.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten